VASKEHALLER
FacadePartner

Vi tilbyder både reparation, renovation og ombygning af vægge og lofter i din vaskehal. Og når vi udskifter eller opsætter dine vaskehalspaneler, garanterer vi for en holdbar løsning med tætte samlinger og uden synlige skruer. Den slidstærke panelbeklædning fås i hvid som standard, men flere farvevarianter kan skaffes, hvis du skulle ønske det. Og vi ved, at kvaliteten af vores materialer altid er i top. Vi anvender nemlig de samme paneler til flere af vores facadebeklædningsopgaver – blot i andre farver.

Hos FacadePartner har vi i mange år været leverandør og montør af vaskehalspaneler. Vi har derved specialiseret os i indvendig beklædning af vaskehaller med aluminiumpaneler.

Før...

Her ses vaskehallen før renovering med aluminiumspaneler.

Efter...

Samme vaskehal efter vi har beklædt loft og vægge med hvide aluminiumspaneler. 

Salg af panelbeklædning

Skal du renovere en vaskehal? Eller skal du beklæde en facade med vedligeholdelsesfrie paneler? Hos FacadePartner er det muligt at købe aluminiumspaneler/vaskehalspaneler, så du selv kan opsætte disse. Vi er lagerførende i hvide paneler, som du kan bestille fra dag-til-dag.

Holdbar løsning uden synlige skruer

Tætte samlinger og høj kvalitet gør panelbeklædningen meget slidstærk.

Panelbeklædning kræver ingen tidskrævende vedligeholdelse

Pladerne skal blot afvaskes med vand og en blød børste.

Mulighed for flere farver

Hvid er en standardvare hos os, som vi lagerfører. Men har du et ønske om andre farver, så klarer vi også det.

Undgå unødvendig nedetid på din vaskehal.
Hos FacadePartner skal du ikke vente i evigheder. Vi er nemlig lagerførende i panelerne, og kan dermed rykke ud med kort varsel. Således undgår du unødvendig nedetid på dit vaskeanlæg. 

Kontakt Johnny for yderligere information eller bestilling.

Johnny Andersen

Tlf. 31 35 53 45 
ja@facadepartner.dk
Scroll til toppen