TAGRENDER OG NEDLØBSRØR
FacadePartner

Regelmæssig eftersyn forlænger både levetiden af tagrender og nedløbsrør samt tag og bygninger.

Regnvejr i Danmark er ikke unormalt. Derfor er det en god idé at have styr på, i hvilken stand dine tagrender og nedløbsrør er. Bagfald, fyldte tagrender, tilstoppede nedløbsrør, utætheder, huller, revner og lignende kan have fatale og omkostningstunge konsekvenser for din bygning. Vand skal bortledes fra ejendommen hurtigst muligt. Kan det ikke løbe frit, finder det blot nye veje, og det er her, at der kan opstå fugtskader på sokkel, facade eller tag.

Årligt eftersyn af dine tagrender og nedløbsrør
Vi anbefaler at du efterser og renser dine tagrender og nedløbsrør én gang årligt, for at forebygge evt. overløbsskader og forlænge levetiden af bygningen.

Lad os gøre arbejdet for dig

Hos FacadePartner tilbyder vi at gå dine tagrender og nedløbsrør igennem årligt. Og skulle der være problemer, der kræver en reparation eller udskiftning, varetager vi også denne del for dig. Vi er leveringsdygtige i tagrender og nedløbsrør i både zink, kobber og aluminium, som alle sikrer dig lang holdbarhed. Har du specielle ønsker til farver og overflader, matcher vi også dét. Vi har egen maskinpark og kan endvidere hjælpe dig med specialtilpassede emner eller buk, f.eks. solbænke, lysninger til vinduer og diverse pladebuk til facadeløsninger.

Meget for pengene

Rens af tagrender og nedløbsrør samt gennemgang for gennemtæring. Det kan ikke betale sig at vente, til skaden er sket...

Renovering, vedligehold og vask

Fortvivl ikke! Vi passer gerne dine tagrender og nedløbsrør på dine bygninger.

Høj faglig viden

Vi ved lige hvad vi skal kigge efter, når vi skal efterse dine tagrender og nedløbsrør. Og skulle skaden være sket, så producerer og monterer vi de nye for dig. Helt enkelt.

Attraktiv abonnementsordning

For at gøre det ekstra nemt for dig, kan du tegne en fordelagtig ordning. Herefter sørger vi for løbende af efterse samt servicere dine tagrender og nedløbsrør.

Info ark

Download

Materialevalg

Vi arbejder med alle metaller, som eksempelvis zink, aluminium, stål og kobber. Har du specielle ønsker til farver eller overflader, klarer vi også den. Kontakt os for en uforpligtende snak om de mange muligheder. 

Ring til os, hvis du vil vide mere...

Johnny Andersen

Tlf. 31 35 53 45
ja@facadepartner.dk

Gert Andersen

Tlf. 21 68 47 45
ga@facadepartner.dk
Scroll til toppen