OM OS
FacadePartner

Vi efterser, monterer, producerer, udskifter, og vedligeholder. Både for private, erhverv, institutioner eller kommunalt.

Eget værksted

På vores store værksted i Vejen råder vi over en topmoderne maskinpark. Her producerer og klargør vi omhyggeligt de mange forskelligartede specialkonstruktioner. Vi udfærdiger alt fra plader, profiler og tagrender til nedløbsrør o.lign. Og vi er vilde med anderledes og udfordrende opgaver.

Eksperter i metalkonstruktioner

Om du pakker dit hus ind i aluminium, zink eller kobber for at slippe for tidskrævende vedligehold, eller om du ønsker et stort parti specialprofiler til dit næste byggeprojekt – det klarer vi! Vi har stor erfaring indenfor alle slags metaller og kan håndtere både store, mindre og små partier. 

"A" i kreditværdighed

Det glæder os, fordi et godt samarbejde bl.a. er baseret på tillid. Bisnodes kreditrating ‘A’ gives til virksomheder, der er blandt de mest solide i dansk erhvervsliv. Hos os er tillid, ansvar, innovation og høj faglighed nøgleordene i et godt samarbejde. Det gælder både i forhold til vores kunder, leverandører og medarbejdere. Derfor er vi overbeviste om, at vi også fremadrettet vil leve op til denne fine bedømmelse.
Scroll til toppen